For all our listings
Click here
 
Or search for your specific property:
Property ID
Category
Location
Minimum Price
Maximum Price
Type
Sort by

Welkom op de website van Skiathos Property.

U vindt bij ons een uitgebreide selectie van objecten die te koop of te huur zijn op ons prachtige eiland.
We hebben veel huizen in Skiathos stad, die varieren van karakterisitek en traditioneel tot volledig gerenoveerd of nieuwbouw.
Buiten het stadje hebben wij een ruim aanbod in villa’s en vakantiehuisjes, aan de zuidzijde waar het centrum van het tourisme zich bevindt, of aan de rustigere en meer authentieke noord zijde.
Voor wie het meer trekt zijn eigen plannen uit te voeren hebben wij ook ruime keuze in stukken grond, maar omdat daar natuurlijk nogal wat bij komt kijken, kunnen we u ook helpen met het plannen, ontwerpen en realiseren van een bouw project.
In onze business sectie vindt u alle hotels en bedrijven die momenteel te koop worden aangeboden. Ook daarvoor geldt dat we u ter zijde staan met onze kennis en ons network.

Wilt u Skiathos eerst uitproberen? Of zit het niet in uw aard u langdurig aan een plek te verbinden ? In onze huur adeling vindt u allerlei woningen die voor kortere of langere duur te huur worden aangeboden.

Omgekeerd kan het zo zijn dat u uw bezit hier wil verkopen. Ook dat nemen wij uiteraard op onze schouders. Wat u ook zoekt, u zult verrast staan van ons uitgebreide aanbod.

Wanneer u Skiathos bezoekt en u wilt wat huizen bezichtigen, dan kunnen we op afspraak een bezichtiging regelen. We brengen regelmatig een nieuwsbrief uit waarin we onze laatste aanwinsten tonen en aanvullende informatie geven die betrekking heeft op de procedure van het kopen of het bouwen van een woning. U kunt zich per e-mail voor onze nieuwsletter aanmelden.

Elk jaar verwezenlijken vele bezoekers van Skiathos hun droom en investeren in onroerend goed hier op het eiland. Want geld besteden aan onroerend goed is natuurlijk nooit weggegooid geld, het is een investering die vaak ook winst kan opleveren. Of u nu op zoek bent naar een vakantie woning, een plek om de zomer door te komen of een nieuwe levensbestemming, we zullen u met onze raad en ervaring tot een geode eindbestemming begeleiden.